Istanbul Turkey 2013 (part 1)

Entri kali nih saya nak share lokasi travel saya ke Istanbul Turkey. Actually saya berangkat dari England pasal flight ke England dulu, dah puas jalan2 ke England tibalah masanya kami bertolak ke airport Luton. Dari England kami menaiki flight EasyJet, EasyJet ni kira mcm AirAsia laaaa.Low cost katekan, murah jugak laaa. Kami berempat anak beranak […]

Pengalaman countryside de France (part 1)

Bonjour !!! Bila cakap pasal france mesti orang terbayangkan kota Paris. Tapi kali ni saya nak kongsi pengalaman kami anak beranak ke kawasan kampung di France ni.Banyak link yang korang leh search homestay/cottage/holidayhome/villa kat europe. http://www.holidaylettings.co.uk http://www.ownersdirect.co.uk Kami memilih cottage yang tidak jauh dari Calais sebab mudah nak menyeberang ke UK. Kalau korang korang nak […]